(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Til muloqot jarayonida muhim rol o’ynaydi, chunki inson bir-biri bilan muloqot qilish uchun tilga muhtoj. Til aloqa vositasi sifatida yozma yoki og’zaki o’tkazilishi mumkin [1]. Odamlar o’z fikrlarini, his-tuyg’ularini yoki fikrlarini og’zaki muloqotda to’g’ridan-to’g’ri aytishlari mumkin.