(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
XXI аср глобаллашув ва интеграциялашув даврида илм-фан, маданият ва тиббиёт соҳаларининг жадаллик билан ривожланиши сабабли тилларнинг луғат заҳирасида улкан ўзгаришлар қайд этилмоқда.