(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Компьютер технологиялары дүньяда жеделлик пенен раўажланып атырған тараўлардың бири. Бул технология тез пәт пенен инсанлар турмысына кирип келмекте. Яғный, актив жумыс алып барыўшы қәнийгелерди интернет глобал тармағысыз, ал көплеген жумысшыларды болса жумыс орнында компьютерсиз көз алдымызға келтириў қыйын.