(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
So’ngi davrlarda ijtimoiy-gumanitar fanlarning derlik barcha sohalarida antropotsentrizm va individual shaxs parametrlariga bildirilayotgan qiziqishning ortishi til va jins o’rtasidagi o’z aro munosabatlarning dolzarb masalalari yaqin kelajakdaham o’z ahamiyatliligini yo’qotmasligidan darak beradi.