(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy tilshunoslikdagi frazeologiya sohasi va uning ilmiy-tadqiqot faoliyati, shuningdek, jahon tilshunosligidagi frazeologik birliklar va ularning o‘rganish ob’yekti va taraqqiyoti ko’rib chiqiladi.