(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada talabalarning ingliz tilidagi grammatik kompetensiyalarini rivojlantirishda dictogloss texnologiyasining amaliy ahamiyati va lingvodidaktik xususiyatlari ko‘riladi va tavsiyalar beriladi.