(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola samarali ta’limni rivojlantirish uchun oliy ta’limda baholash va qayta aloqa usullarini o’rganadi. U turli baholash strategiyalarini, jumladan formativ va summativ yondashuvlarni o’rganadi, ularning o’quvchilar taraqqiyotini o’lchashdagi rolini ta’kidlaydi va tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini qo’llab-quvvatlaydi. Bundan tashqari, u tengdoshlarni baholash va o’z-o’zini baholash kabi innovatsion usullarni muhokama qiladi, ularning o’z-o’zini tartibga soluvchi ta’limga ta’sirini va talabalarning faolligini baholaydi. Maqola muvaffaqiyatli baholash va qayta aloqa amaliyotini amalga oshirishda fakultet rivojlanishining muhimligini ta’kidlab yakunlanadi. Umuman olganda, u oliy taʼlimda baholash va fikr-mulohaza sifatini oshirish, taʼsirli oʻquv muhitini yaratish boʻyicha tushuncha va tavsiyalar beradi.