(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada biznes darslarida, xususan, maxsus maqsadlar uchun ingliz tili kurslarida baholash va fikr-mulohaza yuritish usullari o’rganiladi. U turli baholash strategiyalarini, jumladan, biznes o’quvchilari uchun yozish faoliyatini o’rganadi. Bundan tashqari, u tengdoshlarni baholash va o’z-o’zini baholash kabi innovatsion usullarni muhokama qiladi, ularning o’z-o’zini tartibga soluvchi ta’limga ta’sirini va talabalarning faolligini baholaydi. Umuman olganda, u oliy taʼlimda baholash va fikr-mulohaza sifatini oshirish, taʼsirli oʻquv muhitini yaratish boʻyicha tushuncha va tavsiyalar beradi.