(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada she ’ riyatda ma ’ naviy-axloqiy muammolarning badiiy tadqiq qilinishi A.Oripov ijodi misolida o‘rganiladi. Shoir she ’ rlaridagi umuminsoniy muammolar talqini, ularni badiiy ifodalashdagi turli xil badiiy shakllar hamda ifoda usullari tiahlil qilinadi.