(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada oʼzbek tilshunosligining onomastika boʼlimida faleronim va uning turlarini ilk bor tadqiqi, taʼsis etilishi haqida maʼlumot berilgan. Shuningdek, orden va uning turlari, kimlar berilishi xususida fikrlar yuritilgan.