(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilining hozirgi Yangi Oʻzbekistonda rivoj topib borayotgani va ingliz tilini oʻrganishning ahamiyati haqida soʻz yuritilgan. Ayniqsa, ingliz tilini oʻrgatishda foydalanilyotgan eng samarali metodlar va ularning ahamiyati haqida soʻz yuritilgan.