(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada filologiyaning yangi tarmoqlariga birday taalluqli boʻlgan konsepti tushunchasi, shuningdek, Vatan konseptining milliy-madaniy xususiyatga ega ekanligi, oʻziga xosligi koʻrsatib berilgan. Oʻrin-joy otlari misolida taʼkidlangan xarakterli jihatlar ochib berilgan.