(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada oʻquvchilarning ogʻzaki nutqida paydo boʻladigan muammolarning sabablari hamda ona tili darslarida oʻquvchilarning nutqiy kompetensiyani, nutqiy faoliyatini rivojlantirish borasidagi turli metodlarning tutgan oʻrni, ularni dars jarayonida qanday qoʻllash kerakligi haqida soʻz yuritilgan.