(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada oʻquvchilardagi kreativ qobiliyatlarni rivojlantirish maqsadida foydalanish lozim oʻqituvchi vazifalari haqidagi kerakli maʼlumotlar va manbalar keltirib oʻtilgan. Maqolada berilgan maʼlumotlar asosida oʻqituvchilar va ota-onalar oʻzilari uchun kerakli tavsiyalarni olishlari mumkin