(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Navoiyning taxallus tanlash haqidagi asosli fikrlari, Navoyi asarlarida qoʻllanilgan taxalluslarning qiyosiy tahlili haqida soʻz yuritiladi.