(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada badiiy obrazning oʻzbek adabiyotshunosligi uchun nisbatan yangi hisoblangan antogonist, zid xarakterli obraz, oʻzgaruvchan obraz, barqaror obraz, murakkab obraz, bir oʻlchamli obraz, zaxira (birja) obraz, xarakter arxetipi kabi turlari misollar asosida tushuntiriladi.