(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada axborot-kommunikatsiya texnologiyalari yordamida folklor janrlarini oʻqitishda talabalarda zarur bilim, malaka va koʻnikmalarni oflayn va onlayn shakllantirish imkoniyatlari hamda boʻlajak oʻqituvchilarni folklor janrlari boʻyicha kompetensiyalarini rivojlantirish metodikasini takomillashtirish haqida fikr yuritiladi.