(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада қазақ тіліндегі бірыңғай мүшелердің зерттелу жайы, өзіндік сипаты мен оларды оқыту жолдары жайлы сөз болады. Бірыңғай мүшелердің емлесі иен тыныс белгілерін оқыту заңдылығының өзіндік ерекшелігі мен әдістемелік-ғылыми қағидаттар жайлы мәселелерге тоқталған.