(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Төлеген Айбергенов – қазақ поэзиясын қуатты, әсерлі де әдемі, мәнді де мазмұнды өлеңдерімен биік белеске көтерген ақын. Ақын қазақ поэзиясын жаңа тақырып, жаңа идеялармен байтып қана қоймай, оның поэтикалық өрісін кеңейтіп, көркем образдар жасады. Бүгінгі де ақын шығармашылығы туралы баспасөз беттерінде пікірлер өте көп кездеседі.