(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada qozoq xalqining buyuk shoiri Shakarim Xudayberdiyevning “Layli-Majnun” dostonini sharhlab oʻqitishning samarali yullari va usullari xaqida soʻz yuritiladi.