(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiy va Zahiriddin Muhammad Bobur ijodiy merosiga oid chet elda olib borilgan tadqiqotlar xususida fikr-mulohazalar berildi. Xususan, Alisher Navoiy ijodining Turkiyada oʻrganilishi, Zahiriddin Muhammad Bobur merosiga oid Gʻarbiy Yevropada olib borilgan izlanishlar tahlil qilindi.