(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada mustaqillik davri oʻzbek dramaturgiyasining mavzu koʼlami, dramalarda nazariy masalalarning yoritilishi jahon dramaturgiyasi, xususan, fransuz, nemis, ispan va italyan dramaturgiyasidagi nazariy jihatlari qiyosiy tahlilga tortilgan.