(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada amerika hindulari adabiyotida moʻjizaviy realizm xususiyatlari ochib berilgan. Moʻjizaviy realizm atamasi haqida koʻplab bahslar sodir boʻldi va natijada amerika adabiyotida yangi yoʻnalish vujudga keldi. Moʻjizaviy realizm xususiyatlarini keng tasvirlayotgan adiblardan biri amerikalik yozuvchi Sherman Aleksidir.