(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada Sirojiddin Sayyidning oʻzbek xalq maqollaridan unumli foydalanib yozilgan sheʼrlari tahlilga tortilgan.Xalq maqollari, hikmatli soʻzlar yordamida yaratilgan misralarning poetik koʻlami atroflicha tadqiq qilindi. Shoirning badiiy topilmalari oʻrganildi.