(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada tarixiy roman tahlilga tortilgan. Badiiy toʻqima va tarixiy haqiqat uygʻunligi, yozuvchi mahorati, zamonaviy oʻzbek adabiyotidagi tarixiy romanlarning oʻziga xosliklari, tarixiy qahramon yaratishda oʻsha davr ruhini beruvchi omillar haqida mulohazalar keltirilgan.