(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Shukur Xolmirzayev Badiiy adabiyot ramzlar asosida hayot voqeligini talqin etar ekan, uning har xil xususiyatlari shaxs xarakterining uzviyligida namoyon boʻladi. Insonning harakat etadigan har bir makoni va zamoni mavjud boʻlgani kabi uning oʻziga xos xislatlarini ham shakllanishiga bevosita taʼsirini oʻtkazadi. Oʻzbek adabiyotining yetuk vakili Shukur Xolmirzayev ijodida ramzlarning badiiy ifodasidir.