(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada oʻzbek adabiyotida novella janri, uning oʻziga xos xususiyatlari oʻz aksini topgan. Yozuvchi Ahmad Aʼzam ijodida novella janrining oʻrni tahlil qilindi.