(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada tasavvur va tafakkur timsoli boʻlgan jadidchilik maktabining oʻziga xos xususiyatlar, jadidchilik harakati davomida matbuotning shakllanishi, adabiyot rivojida tutgan oʻrni haqida soʻz boradi.