(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur tadqiqotda Oʻzbekiston qahramoni, XX asr milliy sheʼriyatimizning buyuk namoyandasi A.Orifning “Oila” sheʼri idilliyaviy lirika nazariyasiga koʻra tahlil etilib, ilmiy xulosalar chiqarilgan.