(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Fuzuliy merosining Erkin Vohidov ijodiga taʼsiri xalaf shoirning salaf shoirga bagʻishlangan sheʼrlari, uning gʻazallariga tatabbu va muxammaslari, taʼsirida ijod qilgan bandu misralari tahlili orqali ochib beriladi.