(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Inson bu dunyoga kelar ekan unga, avvalo, munis va mukarrama onasi oʻz mehr-muhabbati bilan gʻamxoʻrlik qiladi. Olamdagi turfa rang-barangliklar mohiyatini anglatishga urinadi. Goʻdak bolalik davriga oʻtganida olam mohiyatini anglatishda ota-onasi, yaqinlari va ustozlari koʻmaklashadi. Inson oʻz hayot yoʻlini toʻgʻri belgilay olishida, hayotda oʻz oʻrnini topishida ustozning maqomi beqiyos. Ustoz - ilmu hikmat sohibi, anglatuvchi, yoʻllovchi, yoʻlboshchi, motivatordir.