(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Yozuvchi yoki shoirlarning adabiy- nazariy, tanqidiy qarashlari badiiy asarlarni tahlil qilib, tushunishda muhim ahamiyatga ega. Bunday qarashlar ijodkorning badiiy- estetik olamini ochib beradi, shuningdek, adabiyotshunosligimiz adabiy – nazariy fikrlarga boyib boradi, adabiyot havaskorlari ularni oʻrganib bilimlarini oshirishadi. Ushbu maqolada professor Q.Qahramonovning adabiy tanqid yoʻnalishidagi ilmiy izlanishlari va qarashlari haqida mulohaza yuritilgan.