(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Dunyoda shunday insonlar boʻladiki, butun hayotini, borligʻini, ilm va salohiyatini maʼlum bir sohaga bogʻshida etadi. Yillar davomida etuk insoniyligi, ilmiy salohiyati, maftunkor adabiy-tanqidiy qarashlari bilan oʻquvchilar, talabalar, ilm vakillarini oʻziga qaratib kelgan isteʼdodli shaxslar juda koʻp. Ularning har birini oʻz olami, qarashlari, sanʼat va adabiyotga yondoshuvlari mavjud. Chunki ularning har biri oʻzgacha bir olam. Bu olamning asosida esa etuk insoniy fazilatlar, yillar davomidagi limning zahmati, izlanmishlar, oʻrganish, hayotiy tajribalarning mahsuli mujassamlashganligini inkor etib boʻlmaydi.