(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Respublikamızdaǵı bilimlendiriw tarawında alıp barılıp atırǵan reformalar tálim sistemasına jańadan qararlardı, jámiyet talapların esapqa alǵan halda jáhan standartları dárejesine kóteriw, bilimlendiriw processine pedagogikalıq hám xabar texnologiyaların engiziwde rawajlanǵan mámleketlerdiń aldıńǵı pedagogikalıq tájiriybelerinen keńnen paydalanıwdı talap etpekte.