(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Hozirgi kunda iqtisodiyotning barcha sohalarda axborot-kommunikatsiya texnologiyalardan foydalanish darajasi o‘smoqda. Ayniqsa ta’lim sohasida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish ta’lim sifatining oshishiga va ma’lumotni chuqur o‘rganib olishiga yordam beradi. Bu borada mobil ilovalardan foydalanish ta’limda juda katta qulayliklar yaratadi.