(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Oʻzbekiston Respublikasida davlat mustaqilligining birinchi yilidan boshlab yoshlar ta’limi va tarbiyasiga alohida etibor qaratilmoqda. Oʻzbekiston Respublikasining “Ta’lim toʻgʻrisida” gi qonuni va “Kadrlar tayyorlash milliy dasturi” ni qabul qilinishi yosh avlod kamoloti uzliksiz ta՚lim tizimining ravnaqi haqidagi chinakkam gʻamhoʻrlikning dalilidir.