(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Pedagogika tarawın jańa basqıshqa kóteriw, tarawdıń qánigelerin tayarlawdıń mazmunı hám usılın innovaciyalarǵa tiykarlanǵan halda qayta qurıwdı talap etedi. Onıń ushın pedagogika tarawında bolajaq oqıtıwshılar tayarlaw sistemasınıń mazmunı, dásturleriniń strukturalıq dúzilisin mámleket tálimniń usı buwını aldına qoyǵan talapları tiykarında jetilistiriw kerekligin kórsetip atır.