(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Hár bir xalıqtıń tábiyattı paydalanıwda, onı qorǵawda ásirler boyı qáliplesken ózinshelik dástúrleri, isenimleri, úrp-ádetleri bolatuǵınlıǵı belgili. Bul ákeniń qanı menen, ananıń súti menen áwladtan-áwladqa úzliksiz ótip otıratuǵın bahalı qásiyet.