(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Iqtisodiyotimizni erkinlashtirish yo’liga kirib borayotgan mamlakatimizda ta’lim tizimini isloh qilish, unga rivojlangan mamlakatlarning ilg’or texnologiyalarini joriy etish va yanada takomillashtirish, talabalarni mustaqil faoliyat yuritishga o’rgatish, milliy qadriyatlarimizni singdirgan holda ta’limni tashkil etish bugungi kunda davlat siyosati darajasiga ko’tarildi.