(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Yoshlarga ta’lim va tarbiya berishning murakkab vazifalarini hal etish o‘qituvchiga, uning g‘oyaviy e’tiqodiga, kasb mahoratiga, iste’dodiga va madaniyatiga hal qiluvchi darajada bog‘liqdir.