(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Zamonaviy pedagogik texnologiyalarni rivojlantirish orqali dars o‘tish hozirgi davrning dolzarb masalasidir. “Comment?”, “VENN”, “Pinbord”, Sinkveyn, SWOT, FSMU singari pedagogik taxnologiyalar va interfaol metodlar hamda "Framapad", "Jamboard", "Quizlet", "Coogle", "Padlet", "Learningapps", "Kahoot", "Wordwall", "Test en ligne" kabi elektron dasturlari asosida dars jarayonlarini tashkil etish o‘quvchilarning darsga bo‘lgan qiziqishini yanada oshiradi.