(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada talabalarni kasbga yo‘naltirib o‘qitishda Umumiy Yer bilimi fanidan tashkil etiladigan amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, Umumiy Yer bilimi fanidan амалий topshiriqlarni bajarishda foydalanadigan manbalarning turlari, talabalarga beriladigan topshiriq va savollarga qo‘yiladigan talablar, amaliy ishlarni bajarish uchun zarur bo’lgan ma’lumotlarni turli manbalardan olish imkoniyati geografik kartalar misolida ochib berilgan.