(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mámleketimiz innovacion rawajlanıw jolında, tezlik penen rawajlanıp baratırǵan bir dáwirde keleshegimiz dawamshıları bolǵan oqıwshılardı, olardıń bilim hám konlikpelerin mámleketlik bilimlendiriw standartları tiykarında payda etiw, aldınǵı shet el tájiriybeleri, xalıqaralıq ólshem hám talapları tiykarında bilim beriw úlken áhmiyetke iye.