(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Zıyarat hám tariyxıy-arxeologiyalıq turizm túsinigi óz mazmunına kóre tariyxıy-mádeniy turizm túsiniginiń tiykarǵı buwının quraydı. Mádeniy turizmdi anıq sıpatlaw ushın «mádeniyat» hám «turizm» degen eki túsinikti ulıwma túsinip alıw zárúr.