(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada transport geografiyasining iqtisodiy va ijtimoiy geografiyadagi o’rni, tadqiqot obyeki va mazkur sohadagi tadqiqot yo’nalishlariga qisqacha to’xtalib o’tilgan.