(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Geografiyalıq atamalar arasında kelip shıǵıwı menen geografiyalıq obekttıń mánzilin, yaǵniy geografiyalıq ornına, huqiqiy jaqtan mámleket orayına salıstırmalı jaylasqan ornın kórsetıwshi, belgilewshi atamalar topari bar.