(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qurilishni rivojlanish jarayoni yangi turar-joy va savdo obyektlarini yaratish, infratuzilmani rivojlantirish, mavjud binolarni rekonstruksiya qilish va modernizatsiya qilish zarurati bilan bog‘liq.