(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Шаҳарлар истисно сифатида тавсифланган сўз ва иборалар кам эмас. Масалан: «Шаҳарлар – инсон фаолиятининг ажралмас қисмидир», «Шаҳарлар бутун ривожланиш тарихида инсоният цивилизацияси томонидан яратилган нарсаларнинг энг яхшисидир», «Шаҳарлар – инсониятнинг маънавий устахоналари», «Шаҳар – маданиятнинг энг кучли ва мукаммал тимсолларидан бири», «Шаҳарлар тараққиёт двигателидир» [21].