(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Қарақалпақ халкы өзиниң миллий мәденияты, әжайып көркем өнери, классикалық әдебияты, үрп әдетлери ҳәм дәстүрлерине ийе. Ғәрезсизлик шарапаты менен Қарақалпақстанда әййемнен киятырған көплеген қәдириятлар тикленип, тарийхый орынларға үлкемиз тәбиятына шет елли адамларды қызығып туристлердиң саны жылдан жылға артпақта.