(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Dehqonobod tumani Konsoy qishlog’ida joylashgan shifobaxsh dam olish maskani hisoblangan, aholiga Sho’rko’l nomi bilan tanilgan ko’l haqida batafsil to’xtalib o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan.